ИПА Битола Blog

0

Улогата на полицијата во демократизацијата на општеството

  Почитувани, Меѓународното полициско здружение – ИПА Македонија, на 02 и 03.09 2017 година во одморалиштето на МВР во Крани организираше Работилница на тема “Улогата на полицијата во демократизацијата на општеството”. На работилницата активно...

0

Mavrovo Maximum Adventure 2017

Минатиот викенд во Маврово се одржа настанот “Mavrovo Maximum Adventure 2017”. На настанот се натпреваруваа, дружеа и забавуваа членови на ИПА Македонија – регион Битола. Нашите тимови иако постигнаа солидни резултати, како во поединечните...

0

СООПШТЕНИЕ

                  Од 09-11.06 2017 година во Маврово, по 4-ти пат ќе се одржи настан “Mavrovo Maximum Adventure 2017“. На настанот ќе учествуваат тимови од ИПА Македонија...

0

Бикал ДООЕЛ (Мотоцентар)

ИПА Македонија – Регион Битола склучи договор за долгогодишна соработка со “Бикал ДООЕЛ (Мотоцентар)”, кој се наоѓа на Краварски пат од десна страна. За сите членови на ИПА обезбеден е 25% попуст на сите...

1

ВО ИЗРАБОТКА

Добредојдовте на страницата на ИПА Македонија – Регион Битола! Страницата е сеуште во изработка!